avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar

Am un SRL care nu a avut activitate in 2008 si 2009,dar nu am declarat la Registrul Comertului incetarea activitatii.
Am sa platesc impozit forfetar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: steelvl , utilizator 13:03, 12 Mai 2009
da, veti plati, deoarece nu ati facut demersurile de incetare a activitatii sau de lichidare, dar nu va grabiti, s-ar putea sa se scoata acest tip de imposit...:thumbup:
eu.ro.lex a scris:

da, veti plati, deoarece nu ati facut demersurile de incetare a activitatii sau de lichidare, dar nu va grabiti, s-ar putea sa se scoata acest tip de imposit...:thumbup:


Ne lipsesc mai multi oameni ca dvs..in tara asta!!!!
Si eu am asa o vaga presimtire legata de acest tip de BIR, in sensul ca vor aparea reglementari referitoare la cei fara activitate...macar
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2009
Cosima, utilizator
Absolut de acord! Sau grila de 0-52.000 ar putea sa fie impartita in cel putin 10 subgrupe. Nu-i totuna sa ai venit 0 sau sa ai venit de 52.000 lei....#-o
Intre venit 0 si 52.000 este ceva distanta si diferenta. Este absurd ca cei cu 'venit' 0 sa fie nevoiti sa aduca bani din alta parte sa plateasca acest BIR.
Nu e normal ca sa duci de acasa bani ca sa platesti impozit, daca nu ai venit ! Eu inca mai sper ca se revine la aceasta lege tampita...Oare sunt prea naiva? Pai, o sa vina alegerile, nu credeti ca se vor lua masuri ca sa mergem la vot?!X-(

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pushtiulk pushtiulk Buna ziua, Urmaresc de ceva timp acest site cu informatii foarte utile, dar abia acum m-am inregistrat pe acest site. M-ar interesa o informatie legata de ... (vezi toată discuția)