avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere procedura insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere procedura insolventa

Buna dimineata,
Lucrez la serviciul impozite si taxe intr-o primarie si am o problema avem societati pentru care s-au deschis procedura de insolventa. Am facut toata procedura de inscriere la masa credala cand am fost notificati dar procedura s-a incheiat si s-a dat sentinta civila in care eram si noi mentionati ca suntem inscrisi la masa credala.
Problema mea este ca o parte din societati au bunuri despre care nu se mentioneaza nimic in sentinta. In posesia sentintei de incheiere a procedurii de insolventa am intrat in posesia iei prin faptul ca am incercat sa ne reinscriem la masa credala si cu debitele pe anul 2014 si cererile ne-au fost respinse pe motiv ca s-a solutionat, dupa care noi am cerut sa ni se dea setinta civila prin care s-a solutionat cauza sentinta care nu este definitiva si irevocabila.
Cine trebuie sa faca sentinta definitiva si irevocabila (ca sa se poata scadea sumele restante) noi cei inscrisi la masa credala sau lichidatorul si cu bunurile le scad pe baza sentintei .
Multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Putem ataca sentinþa cu recurs ? viktorV viktorV Suntem mai mulţi salariaţi ai angajatorului nostru căruia, i s-a admis închiderea procedurii falimentului. Deşi am depus cereri de înscriere la masa ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)