avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Putem ataca sentinþa cu recurs ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Putem ataca sentinþa cu recurs ?

Suntem mai mulţi salariaţi ai angajatorului nostru căruia, i s-a admis închiderea procedurii falimentului. Deşi am depus cereri de înscriere la masa credală, pentru plata de diferenţe de salarii, nu am fost înscrişi de lichidatorul judiciar.
Angajatorul nu are bunuri, nici bani, nici creanţe.
Am reuşit să intrăm în posesia sentinţei, abia ieri.
Am aflat că, această sentinţă, se poate ataca cu recurs în şapte zile de la comunicare.
Ca persoane interesate, putem ataca sentinţa cu recurs ?
sen înscrişi la entru că nu a
Probabil ca inscrierea la masa credala a fost dupa trecerea termenului limita de inscriere. Altfel nu-mi explic de ce nu au fost cuprinse drepturile salariale datorate in masa credala.

Posibil sa puteti ataca sentinta cu recurs, Este foarte important de stiut cuprinsul acesteia si ce calitate procesuala ati avut in acest proces.

Sunt multe aspecte de natura tehnic-juridic, astfel incat ar fi bine sa contactati direct un avocat care sa va indrume ce si cum sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala/recurs faliment Marghescu Marghescu Am un fost client... Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)
Obtinere sentinta faliment gillu gillu Buna seara In vederea trecerii unor firme aflate in insolventa la clienti incerti sau pentru scoaterea lor din contabilitate as avea nevoie de mai multe ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)