avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... obtinere sentinta faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

obtinere sentinta faliment

Buna seara
In vederea trecerii unor firme aflate in insolventa la clienti incerti sau pentru scoaterea lor din contabilitate as avea nevoie de mai multe date.
1. Daca nu am fost inscrisi la masa credala si falimentul este inchis, acea firma poate fi scoasa din evidenta contabilă? Poate fi eliberata sentinta fara sa fim inscrisi?
2. In situatia in care suntem inscrisi la masa credala iar impotriva debitoarei s-a deschis falimentul, pentru trecerea acesteia la clienti incerti este nevoie de sentinta de deschidere a falimentului in copie, sau este îndeajuns numarul sentintei preluat de pe desfasuratorul recom online? Va intreb pentru ca din 50 de dosare de deschidere a falimentului, ne-au fost comunicate vreo 3, cum as putea sa le obtin pe pe restul in cel mai simplu mod?
3. In afara de portalul instantelor de judacata care prezinta creditorii debitoarei in insolventa, mai exista vreo alta cale, siteuri .de afla daca un creditor a fost inscris in tabel, deoarece am observat ca portalul uneori omite publicarea anumitor creditori carora le-a fost admisa creanta?
Va mutumesc.Astept raspuns pentru oricare dintre intrebari cu mare interes.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 11:15, 13 Aprilie 2016
Buna ziua.
Angajati un avocat , expert contabil, sau un lichidator care sa va poata ajuta in mod oficial.
Cu stima,
Marius Bote

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Operare contabila a facturilor neincasate ale clientilor aflati in insolventa lucian cipere lucian cipere Avem cativa clienti ale caror facturi sunt neincasate si ei au fost declarati in insolventa prin sentinte definitive. Cum se opereaza in contabilitate ? Se ... (vezi toată discuția)
Sentinta inchidere procedura insolventei alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna, am nevoie de un sfat cat mai repede: am un debitor, cu privire la care s-a dat sentinta de inchidere a proc. insolventei. nu m-am inscris la masa ... (vezi toată discuția)