avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratie de avere personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratie de avere personal contractual

Buna ziua!

As dori sa ma indrumati in ceea ce priveste compatibilitatea dintre calitatea de Director al unei institutii publice - personal contractual - si actionar sau administrator al unei societati comerciale.

Mentionez, ca institutia publica este pe domeniul asistentei sociale, iar societatea comercial se ocupa cu comertul de alimente.

In declaratia de avere si in declaratia de interese trebuie mentionata calitatea de actionar sau administrator, insa nu stiu in ce masura acestea sunt compatibile cu functia de Director - personal contractual- al unei institutii publice.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere georgelgica georgelgica Directorul unei sucursale are obligatia de a depune declaratia de avere si de interese? (vezi toată discuția)
Personal contractual kormi kormi buna ziua! am o nelamurire in legatura cu felul angajarii. ia 2008 am fost angajata la o institutie publica locala personal contractual( referent ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)