avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce am de facut?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce am de facut?

Buna ziua,am o masinuta pe numele meu,pe care as vrea sa o conduca si fiica mea.Ea e casatorita si nu mai purtam aceeasi nume,va rog sa-mi spuneti ce am de facut din punct de vedere al legalitatii,mentionez ca nu e vorba de inchiriere.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:28, 12 Mai 2009
Fiica dvs. sa posede permis de conducere, in primul rand, apoi, ii inmanati talonul si alte documente ale masinii si , bineanteles, cheile .:)
Sfatul primit de la consilier este excelent pentru circulatia in tara.Daca se doreste un voiaj extern, mai adaugati si o imputernicire notariala necesara la trecerea granitelor.
Voiaj bun! :wave:
As mentiona si un contract de comodat , intrucat prin acesta e transmisa , cu titlu gratuit , posesia si folosinta asupra vehicului.
(ca act sub semnatura privata )
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
studentica a scris:

Fiica dvs. sa posede permis de conducere, in primul rand, apoi, ii inmanati talonul si alte documente ale masinii si , bineanteles, cheile .:)

:offtopic: Eventual ii dati si bani pentru benzina sau motorina, dupa caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare autoturism folosit todorileana todorileana Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism in urma cu 4 ani.Acest contact a fost scris de mana,in 2 exemplare,primind in schimbul sumei ... (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)
Contract comodat masina ipm75 ipm75 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat si m-ar interesa un raspuns la urmatoarea problema, dpdv legal. Mama mea, detine printr-un CMI un autoturism cumparat ... (vezi toată discuția)