avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda pe internet

Buna ziua,
am comandat pe internet niste haine pe care le-am achitat cand am primit coletul de la curier. Cand am desfacut pachetul nu corespundeau cu ce poze am vazut iar materialul nu era de calitate. Le-am returnat in 3 zile (desi cea de la care am comandat nu a fost de acord initial). Data la care le-am trimis prin curier a fost 22.05.2014. Nici pana azi nu mi sa-u pus banii in cont (desi am trimis toate datele pe mail).
Care este perioada legala in care trebuie sa mi se restituie banii?

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
De competenta cui este....? romanik romanik Am gasit pe internet un site cu haine de dama.Am solicitat in scris detalii despre hainele respective.Am fost sunata telefonic si mi s-au dat ... (vezi toată discuția)