avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... de competenta cui este....?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

de competenta cui este....?

Am gasit pe internet un site cu haine de dama.Am solicitat in scris detalii despre hainele respective.Am fost sunata telefonic si mi s-au dat detaliile respective. Mi s-a spus ca le face la comanda pe masurile clientului.I-am dat masurile si am asteptat 2 sapt.Mi-a venit coletul, am achitat 200 lei la ridicarea lui si acasa...stupoare.Erau o mare bataie de joc hainele.Descusute.marimi mici, facute emipirc, calcate pe fata , dand luciu materialului,etc.Dar pachetul venise de la o persoana fizica,nu de la o firma.Inauntru nicio factura,niciun bon,chitanta. Am contactat-o pe d-na pe mail,i-am explicat cat de indignata sunt mi-a zis sa-i trimit coletul inapoi ca-mi va retuna banii.Au trecut 2 saptamani de atunci. I-am pus pachetul asa cum mi l-a trimis(nu inainte de a face niste poze hainelor),ramburs.Am sunat-o acum 2 zile si mi-a zis ca o sa mearga la posta sa-l ridice. Mi-am dat seama ca nu vrea sa-l ridice, caci ridicandu-l isi recupereaza zdrentele si eu imi primesc banii inapoi. Cui ma pot adresa sa-mi recuperez banii?Faptu ca nu are firma, nu ma ajuta pt. Protectia Consumatorului?Faptul ca vinde produse fara factura,fara sa plateasca la stat TVA,impozit pe profit,etc. este de competenta Fiscului? Ajutati-ma sa-mi recuperez banii.
Cel mai recent răspuns: romanik , utilizator 11:20, 24 Octombrie 2011
Daca aveti datele persoanei respective, puteti depune plangere penala.Palngerea se poate depune si fara sa stiti cine e autorul dar nu o sa va rezolve nimeni problema.Trebuie identificat autorul anuntului,posesorul nr. de tel.....Aveti adresa persoanei, asa cum v-a comunicat-o dar asta nu inseamna ca e una reala,trebuie verificata si daca este reala,puteti incerca dovedirea inselaciunii.
Am numele ei,adresa si numarul de telefon.Am si mail-urile trimise de dansa.Datele sunt ale ei,reale.Cum trebuie facuta plangerea penala, catre cine?Va multumesc,frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? sunt somat sa platesc niste colete pe care nu le-am ridicat frincuvergilia frincuvergilia Va rog sa ma invatati ce sa fac?in martie 2012 am comandat dintr-un poster la firma <imp>medicul de fam.niste fise cu anumite boli am primit coletul l-am ... (vezi toată discuția)
Colete nesolicitate knight_ess knight_ess Buna ziua. Am nevoie de un raspuns avizat in urmatoarea situatie: Mama mea a gasit intr-o revista un talon care spunea ca primesti niste materiale (exercitii ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face atunci cand un magazin online nu mai iti da banii retur? deeamik deeamik Am comandat haine online; hainele au ajuns pe data de 01.08.2019. Dupa deschiderea coletului nu am fost multumita de calitatea lor si am facut retur in aceeasi ... (vezi toată discuția)