Am gasit pe internet un site cu haine de dama.Am solicitat in scris detalii despre hainele respective.Am fost sunata telefonic si mi s-au dat detaliile respective. Mi s-a spus ca le face la comanda pe masurile clientului.I-am dat masurile si am asteptat 2 sapt.Mi-a venit coletul, am achitat 200 lei la ridicarea lui si acasa...stupoare.Erau o mare bataie de joc hainele.Descusute.marimi mici, facute emipirc, calcate pe fata , dand luciu materialului,etc.Dar pachetul venise de la o persoana fizica,nu de la o firma.Inauntru nicio factura,niciun bon,chitanta. Am contactat-o pe d-na pe mail,i-am explicat cat de indignata sunt mi-a zis sa-i trimit coletul inapoi ca-mi va retuna banii.Au trecut 2 saptamani de atunci. I-am pus pachetul asa cum mi l-a trimis(nu inainte de a face niste poze hainelor),ramburs.Am sunat-o acum 2 zile si mi-a zis ca o sa mearga la posta sa-l ridice. Mi-am dat seama ca nu vrea sa-l ridice, caci ridicandu-l isi recupereaza zdrentele si eu imi primesc banii inapoi. Cui ma pot adresa sa-mi recuperez banii?Faptu ca nu are firma, nu ma ajuta pt. Protectia Consumatorului?Faptul ca vinde produse fara factura,fara sa plateasca la stat TVA,impozit pe profit,etc. este de competenta Fiscului? Ajutati-ma sa-mi recuperez banii.
Daca aveti datele persoanei respective, puteti depune plangere penala.Palngerea se poate depune si fara sa stiti cine e autorul dar nu o sa va rezolve nimeni problema.Trebuie identificat autorul anuntului,posesorul nr. de tel.....Aveti adresa persoanei, asa cum v-a comunicat-o dar asta nu inseamna ca e una reala,trebuie verificata si daca este reala,puteti incerca dovedirea inselaciunii.
Am numele ei,adresa si numarul de telefon.Am si mail-urile trimise de dansa.Datele sunt ale ei,reale.Cum trebuie facuta plangerea penala, catre cine?Va multumesc,frumos.