Buna ziua. Am urmatoarea intrebare. Care este suma maxima pe care un punct de lucru il poate avea in caserie? Si cum pot transfera banii din caseria punctului de lucru in caseria centrala? Multumesc mult pt raspunsuri
Nu mai exista plafon la registrul de casa (prevederea din OG 15/1996 s-a abrogat prin OG 94/2004). Transferul se efectueaza prin intocmirea chitantei 14-4-1 de catre casierul de la casierie centrala.
Ordin 3512/2008:
CHITANŢÃ (cod 14-4-1) 1. Serveşte ca:
- document justificativ pentru depunerea unei sume în numerar la casieria unităţii;
....
2. Se întocmeşte în două exemplare, pentru fiecare sumă încasată, de către casierul unităţii şi se semnează de acesta pentru primirea sumei.
3. Circulă la depunător (exemplarul 1, cu ştampila unităţii). Exemplarul 2 rămâne în carnet, fiind folosit ca document de verificare a operaţiunilor efectuate în registrul de casă.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Chitanta sau di/dp?
AncaUrda
Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Registru de casa
niko79
Buna ziua!
Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.