avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire CASCO pentru furt
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire CASCO pentru furt

Buna ziua.
Am incheiata o polita CASCO pentru autoturism care prevede , printre altele , despagubirea pentru furt autoturism in tara si strainatate.Firma declara ca pentru despagubirea de furt in afara teritoriului Romaniei trebuie , in mod obligatoriu , sa am incheiata si polita RCA tot la ei.Am citit "Conditiile asigurarii" si nu specifica asa ceva.
Exista in legea asigurarilor CASCO un punct care sa prevada aceasta conditionare obligatorie?
Cel mai recent răspuns: teonisia , utilizator 15:24, 11 Iulie 2014
Ai polita RCA incheiata la alta firma?
CASCO este un contract intre parti, nu are legatura cu RCA! Daca in polita este asigurat riscul de furt sunt obligati sa va despagubeasca.In acest caz nici nu e nevoie sa aveti RCA, nu are legatura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare rca pe numele comodatarului mihainicolau mihainicolau Buna seara. Numele meu este N.M , domiciliez in mun. GL si sunt proprietarul unui autoturism pe care urmeaz sa il dau in folosinta prin contract de ... (vezi toată discuția)
Dauna rca auto nutzzu nutzzu Buna seara.In data de 21.12.2010 ,la un bloc vecin a avut loc o explozie in urma careia auto proprietate care era parcat langa imobilul respectiv,a suferit mai ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism nicoletavlaicu nicoletavlaicu Va rog sa imi spuneti daca am asigurare rca ,daca in aceasta asigurare intra si furtul din autoturism al bunurilor din interior.va multumesc,. (vezi toată discuția)