avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declaratie de impunere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declaratie de impunere

Buna ziua,rog pe toti consultantii dar nu numai si persoanele care se afla,ori sant trecute,prin urmatoarea problema sa ma ajute cu un raspuns cat mai legal la subiectul urmator:1)in anul 2003 expira autorizatia de constructie(casa de locuit construita in regie propie);2)nu cer prelungirea valabilitati;3)in anul 2004 execut un acoperis provizoriu in baza art 42 din L.50/1991;4)in anul 2005 la indicatiile date de functionarul de la urbanism si amenajare NU cer eliberarea autorizatiei pentru protejarea constructiei conform art. mentionat mai sus.INTREBARE:DECLARATIA DE IMPUNERE NU AFOST SEMNATA DE SUBSEMNATUL EA ESTE VALABILA; 2 DECLARATIA DE IMPUNERE SE POATE INREGISTRA IN LIPSA PROCESULUI VERBAL DE CONSTATARE(in cazul meu)SAU RECEPTIE 3)CINE POATE ANULA ACCEA DECLARATIE.Astept cu nerabdare raspunsurile dv.pentru a ma ajuta sa nu fiu fraierit de fuctionarii primariei cu o ultima intrebare:daca un cetatean nu cunoaste in profunzime o lege(dar intreaba pe cei care sant platiti pentru aceasta,si sant indusi in eroare)se poate scuza in fata instantei cu necunoasterea ei.Va multumesc tuturora celor care vor discuta pe forum acest subiect

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri vedi vedi Buna ziua,va rog sa ma ajutati in probema pe care o am cu o constructie facuta in regie propie(casa de locuit) nu este finalizata dar este protejata cu un ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa cu constructie sau finalizata ? mirceavasile mirceavasile Buna ziua, In 2010 am inceput constructia unei case in regim duplex impreuna cu socrii mei. In prima faza un singur proiect o singura constructie. In ... (vezi toată discuția)
Construire acoperis cu amenajare interioare rixos rixos Buna seara, Locuiesc intr-o spalatorie devenita ulterior apartament, intr-un imobil istoric . Aceasta spalatorie, care in anii 80 a devenit apartament mai ... (vezi toată discuția)