In 2010 am inceput constructia unei case in regim duplex impreuna cu socrii mei. In prima faza un singur proiect o singura constructie. In comparatie cu noi socrii mei au finalizat partea lor (jumate din casa) in 2011 partea noastra a ramas pana in acest moment la stadiu de rosu (acoperis, caramida si gaz). Din motive independente de noi s-a factu receptia casei in 2011. Din acel moment nu am reusit sa finalizam partea noastra din diverse motive si la inceputul anului 2014 am aplicat pentru un credit prima casa cu constructie. Prima etapa a creditului a fost aprobata dar in acest moment moment se cere o autorizatie de constructie valabila, fapt care nu exista ba mai mult exista si un deviz de receptie finala. Banca in acest moment imi refuza aprobarea datorita acestui fapt dar nu cred ca se pune problema de a cumpara de la socrii mei acest imobil in varianta creditului de prima casa cu constructie finalizata. Din pacate alte modalitati prin care sa finalizam aceasta constructie familia nu poate motiv pentru care stam cu o constructie deja de aprox. 3 ani. In ce masura as putea rezolva situatia de mai sus ? Va rog sa ma ajutati !!!