avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daune

Am concesionat un teren pentru 20ani in vederea realizarii unui helesteu si am depus proiect pe masura 2.1 acvacultura .Pe amplsamentul acestui teren exista un dig ce afost candva un amplsament de cale ferata si nu a fost prins in caietul de sarcini si nici in contractul de concesionare .Acest lucra a stat la baza respingerii proiectului.
Intrebarea mea este daca pot sa actionez in instanta unitatea contractanta pentru daune interese avand in vedere daune ascunse in contractul de concesiune .
Va multumesc ,

Alte discuții în legătură

Compensare taxa concesiune elis57 elis57 Am concesionat prin licitatie un teren (detinator primaria) in vederea realizarii unei constructii. La obtinerea avizului din partea directiei judetene pentru ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din circuitul agricol a terenurilor concesionate Mikkah Mikkah Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu scoaterea terenurilor concesionate din circuitul agricol. Având în vedere că terenurile respective se află ... (vezi toată discuția)
Transfer concesiune teren tarkanyi tarkanyi In anul 1994 se construieste o cladire pentru prelucrare lapte. Primaria concesioneaza societatii un teren in suprafata de cca. 1000 mp. pe 99 de ani, ... (vezi toată discuția)