avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Compensare taxa concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Compensare taxa concesiune

Am concesionat prin licitatie un teren (detinator primaria) in vederea realizarii unei constructii. La obtinerea avizului din partea directiei judetene pentru cultura etc (obligatoriu in realizarea proiectului) , am avut surpriza sa aflam ca terenul respectiv este sit arheologic si trebuie realizata ridicarea de sarcina arheologica. Acest lucru s-a realizat pe cheltuiala noastra.Faptul ca terenul respectiv este sit arheologic nu a fost precizat in documentele achizitionate de noi in vederea participarii la licitatie (caiet de sarcini, etc) si nici in contractul de concesiune incheiat cu primaria. Am adresat o solicitare primariei pentru compensarea cheltuielilor aferente ridicarii de sarcina arheologica, anexand toate facturile achitate.Raspunsul lor a fost ca" pentru a putea fi compensata sau dedusa orice cheltuiala trebuie aprobata anterior de catre concendent" Mai putem spera in acest caz la recuperarea cheltuielilor? Ce am putea face in acest sens?

Alte discuții în legătură

Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Concesionare Cynthia14 Cynthia14 Buna ziua, o intrebare as avea la cineva care ma poate ajuta. Primaria x organizeaza o licitatie pentru concesionarea unui teren agricol in extravilan. Poate ... (vezi toată discuția)