avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin de deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin de deplasare

Vreau sa stiu, eu, ca fondator si ca administrator al societatii mele nefiind angajat cu salariu, pot sa-mi deschid ordin de deplasare in scopuri de serviciu si sa-mi deduc apoi cheltuielile efectuate de mine in aceasta deplasare?
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ADRIANA HEGEDUS , Contabil 21:09, 24 Iunie 2014
Daca nu sunteti angajat al societatii, nu puteti intocmii ordin de deplasare. Daca cheltuielie efectuate in aceasta delegatie au fost efectuate in scopul de a obtine venituri impozabile, aceste cheltuieli sunt deductibile, daca nu...nu.
Buna! Sigur ca cheltuielile sint efectuate in scopul obtinerii veniturilor impozabile,adica eu ma aflu in UE si acord servicii insa nu stiu cum sa contabilizez cheltuielile de deplasare , cheltuieli transport, gazda si diurna. puteti sa-mi dati un sfat?
efectuati un decont de cheltuieli,, nu decont de deplasare, in care sa fie cuprinde cheltuielile efectuate in spatiul UE, pe baza de documente, nu se poate aplica diurna de deplasare, dar intr-o nota explicativa treceti carea fost motivul deplasarii, si cheltuielile efectuate. Dar pe viitor, poate ar bine sa fiti angajat, chiar la propria firma. Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli combustibil lenareg lenareg Cum este corect o societate sa-si contabilizeze cheltuiala cu combustibilul facuta de administratorii salariati? -pe cheltuieli cu deductibilitate 50% , ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)