Buna seara.In luna ianuarie am vrut sa aduc cateva modificari la site, am discutat cu firma, am stabilit pretul mi-au trimis factura si am platit prin banca.S-au apucat de treaba si a durat mai mult cu vreo luna decat mi-au zis dar nu a fost problema, apoi au terminat treaba au instalat respectivul modul am facut cateva chestii si a fost ok.Dupa a urmat sa adaug produsele cu pretul pe site, surpriza nu se putea le-am trimis mail-uri telefoane nimic timp de vreo luna nu mi-au raspuns iar dupa mi-au zis ca imi vor explica imediat, apoi iar nu mi s-a mai raspuns timp de vreo 2 saptamani, apoi am inceput sa le zic ca ii voi da in judecata nimic, nu am reusit sa ajung la nicio intelegere.Dupa aproximativ 7 zile primesc un mail de la admistratorul respectivei firme prin care imi zice ca ma da in judecata pentru calomnie, am avut niste discutii mai aprinse si pana la urma am ajuns la intelegerea ca dupa Paste imi va termina site-ul si imi va face cadou nu stiu ce interfata, totul a fost ok, le-am zis ca e bine asa si astept.S-au apucat iar au facut ceva si acum nu mai merge nimic pe acest site, ce au facut ei da eroare, le-am dat mail le-am explicat si au zis ca eu is de vina ca eu am stricat si ca ma vor da ei pe mine in judecata pentru calomnie.Le am explicat ca eu nu am avut cum sa stric pentru ca pur si simplu nu am intrat nu am facut nimic iar acum iar nu mi se raspunde.Doresc sa stiu ce pot face in situatia aceasta pentru am platit cateva sute de euro si nu doresc sa las treaba asa.Se poate face ceva pe cale legala?Nu cred ca se poate ca cineva sa dea atatea tepe si sa nu pateasca nimic.Nu cred ca e posibil ca ei sa ma dea pe mine in judecata pentru calomnie fiindca le-am spus ca ii dau in judecata, nu i-am injurat nu i-am amenintat nu le-am zis nimic.In plus mai am un prieten, care la recomandarea lui am ales aceasta firma si el a patit la fel ca mine in final, le-am trimis banii iar ei nu se mai tin de treaba.Ce as putea face?Nu doresc neapart sa imi recuperez acesti bani, doresc mai mult ca ei sa pateasca ceva ca sa nu mai faca la nimeni asa ceva pe viitor.