avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... regimul armelor si munitiilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

regimul armelor si munitiilor

buna ziua
as dori si eu un raspuns legat de urmatoarea speta
sunt persoana juridica si detin legal arme neletale pe baza certificatului de detinator, am camera de armament avizata de catre dgpmb si itm. incepand cu 1 iulie desfintez un obiectiv in judetul calarasi unde detin un certificat de detinator arme neletale eliberat de catre ipj calarasi pe aceiasi entitate juridica. vreau sa le radiez de la calarasi si sa le inregistrez la bucuresti. dgpmb spune ca se poate face foarte usor prin transfer de la calarasi catre bucuresti fiind aceiasi entiotate juridica. ipj calarasi spune ca nu se poate. urmeaza sa merg la igpr sa cer un punct de vedere
astept un raspuns
cu stima

Alte discuții în legătură

Arbaleta cristiangheorghe cristiangheorghe Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic ... (vezi toată discuția)
Supraveghere magazin mixt Adrian1994 Adrian1994 Salutare, doresc sa instalez un sistem de supraveghere intr-un magazin mixt, de ce am nevoie si cum trebuie sa procedez? p.s. magazinul mixt este pe un ... (vezi toată discuția)
Detinere arma cu aer comprimat vidrag vidrag Va rog sa ma sfatuiti in problema urmatoare. Am achizitionat in anul 2003 o pusca cu aer comprimat, cal 4.5, de la un magazin autorizat, pe baza cazierului ... (vezi toată discuția)