avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

Cei de la primaria constanta nu.mi acorda autorizatie de construire pentru un hol si o baie motivand ca depasec cei 35% conform PUZ. mentionez ca am Sup tot de 202 mp si construita 88 mp. nu inteleg aceasta tampenie eu vreau sa modenizez casa pentru ca am un copil mic, vreau sa fac aceasta constructie din lemn. ce pot face. ce temei legal pot urma. exista o portita legala sau trebuie sa fac ilegal

Alte discuții în legătură

Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Extindere ilegala, probleme cu primaria. intrare in legalitate alexstan88 alexstan88 Buna ziua!Am o casa cu 3 camere din 1990,iar in 2005 m-am extins ilegal adaugant inca 1 hol si 2 bai.Vecinul de langa mine si-a luat autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Inchidere partiala a unui hol proprietate comuna stilldiana stilldiana Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament care are un hol in proprietate comuna cu alte doua persoane. Holul are forma literei U si vanzatorul a inchis ... (vezi toată discuția)