avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat de nastere

Buna ziua...
Mi-am pierdut certificatul de nastere si am realizat de abia in momentul in care am vrut sa-mi schimb CI. Din cate am inteles, se poate obtine un duplicat de la primaria sector 6. De acolo se elibereaza indiferent de sectorul in care locuiesti? Tin se mentionez ca ca m-am nascut in sectorul 2 si adresa din CI este in sectorul 4....

Cu ce acte si unde pot sa ma prezint pentru eliberare, luand in considerare faptul ca si CI este expirata ? Se poate elibera in aceeasi zi in care s-au despus actele?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 24 Iunie 2014
In cazul mentionat de dv ,cand aveti domiciliul in alt sector fata de acela unde v-ati nascut,este necesar sa depuneti cerere la serviciul public comunitar de sector de evidenta a persoanelor care are in pastrare actul de stare civila,vi se va elibera, mai întai, o carte provizorie, in vederea procurarii certificatelor de stare civila.
Chiar daca CI este expirat,puteti prezenta cartea provizorie
Referitor la solutionarea in aceiasi zi...tine de interesul si atentia dv...





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ci si certificat de nastere pierdute anamariacelik anamariacelik ce acte sunt necesare pentru eliberarea duplicatului la cerificatul de nastere pierdut, precum si a cartii de identitate (ambele au fost furate) care este ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ionel34 ionel34 Salut eu sunt din Constanta si stau in Cluj as putea sa cer o copie dupa cerificatul de nastere de aici din cluj pentru a putea sa imi fac buletinul pe adresa ... (vezi toată discuția)
Pierderea simultana a unui act de stare civila si a cartii de identitate – solutie pentru obtinerea lor cu un singur demers Ares-3 Ares-3 Daca ati avut ghinionul sa va pierdeti deodata certificatul de nastere si cartea de identitate va aflati oarecum intr-un cerc vicios: nu puteti cere eliberarea ... (vezi toată discuția)