avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retea electrica enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retea electrica enel

buna ziua .Suntem doua familii care locuim in curti separate accesul se face printr-o alee de acces.Reteaua electrica este amplasata prin intermediul a doi stalpi,problema este ca bransamentul electric trece prin curtea vecinului,acesta intentioneaza sa ridice o casa iar acest bransament il incurca,pentru rezolvarea accestei spete ar trebui montarea unui nou stalp si alt bransament.Cine suporta cheltuielile de schimbare a bransamentului? va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vecinii nu permit instalarea bransamentului electric pe spatiul public in dreptul proprietatii lor. maximleo maximleo Accesul la terenul propriu il am pe o alee de 3 m latime. Cei de la electrica au venit sa instaleze bransamentul electric, dar nu o pot face pe aleea mea ... (vezi toată discuția)
Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Impunere modificare bransament in varianta modernizata Vlad Jipa Vlad Jipa Buna ziua tuturor, Conform avizului de la furnizorul de energie electrica, acesta la conditii speciale ne obliga sa modificam bransamentul actual in ... (vezi toată discuția)