avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... IMPUNERE MODIFICARE BRANSAMENT IN VARIANTA MODERNIZATA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

IMPUNERE MODIFICARE BRANSAMENT IN VARIANTA MODERNIZATA

Buna ziua tuturor,

Conform avizului de la furnizorul de energie electrica, acesta la conditii speciale ne obliga sa modificam bransamentul actual in varianta modernizata prin amplasarea unei cutii avand contor la vedere in exteriorul proprietatii in fata gardului de la strada.

Bransamentul se va face de la stalpul cel mai apropiat de hotar, dar acesta este incastrat cu totul in beton de catre vecinul care si-a facut pod pentru acces in curte din strada.

Interactiunea ce acesta a fost una rara dar mereu cretina, atragandu-i atentia sa nu mai arunge gunoaiele peste gard, sa nu mai goleasca haznaua in spatele curtii mele, si sa nu cumva sa mai taie gardul ce delimiteaza cele doua proprietati fara acordul meu (nu avea spatiu sa isi ridice o anexa in propria curte).

Vrea sa aflu unde sa initiez acest subiect astfel incat acesta sa fie informat oficial ca va fi nevoie sa se taie o portiune din pod astfel incat sa se realizeze bransamentul conform avizului si solutiei tehnice emisa de furnizorul de energie electrice.

Astept raspunsul vostru.

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Vlad Jipa, utilizator

Alte discuții în legătură

Bransament electric indoielnic AndreiL19 AndreiL19 Buna ziua. Proprietatea X este bransata legal si alimenteaza Proprietatea Y in urma unei conventii verbale intre proprietari. Cablul pleaca dintr-un contor ... (vezi toată discuția)
Brasament lumina Zefelix Zefelix Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi ... (vezi toată discuția)