Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi monteaza contoarul de lumina pe stalpul nostru gratis pe motiv ca stalpul a intrat in proprietatea e-onului . Firul de lumina a vecinului trece pe sub pamant paralel cu gardul meu traversand drumul pana la casa lui . Are voie sa faca lucrul acesta fara sa ne plateasca mie si vecinei ? Are voie sa isi traga firele de curent prin fata gardului meu fara sa isi ceara permisiunea ?
Avand in vedere ca vecinul a pozitionat instalatia de alimentare cu energie electrica prin fata gardului proprietatii dv,pe cale de consecinta se afla pe domeniul public si nu necesita acordul dv
revin cu cateva corecturi . stalpul meu e stalp de bransament nu stalp de retea si nu e proprietatea e-onului ci e stalp privat . deci el si-a pus contorul de lumina pe stalpul de bransament al meu ca sa scape sa- si mai traga stalp de retea ( de la un alt stalp de retea care e la o distanta de peste 50 m de el ) si apoi sa isi puna si el in fata casei lui un stalp de bransament .