avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cit ma costa scoaterea contorului de lumina din casa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cit ma costa scoaterea contorului de lumina din casa in exterior

cit costa scoaterea contorului de lumina din casa in exterior
Cel mai recent răspuns: MariaaR , utilizator 16:19, 5 Decembrie 2022
Discutati cu furnizorul/distribuitorul dvs., nu aveti voie sa umblati dvs. la el.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este directiva europeana care obliga furnizorii de energie electrica sa reinstaleze contoarele in mod gratuit in exteriorul imobilului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La noi în localitate este în plină desfășurare acțiunea de scoaterea contoarelor pentru energia electrică dn apartamente pe casa scărilor. Interesați-vă dacă la dvs. în localitate nu se desfășoară o asemenea activitate.
am itrebat cit mar costa sa-l scota afara ei cei de la cez domnule nu sa-l scot eu
Pe mine nu m-a costat nimic, dumnealor au schimbat locul bransamentului si au tras cablu de alimentare de la noua pozitie a contorului la panoul de sigurante din casa ( locuiesc la casa) pe cheltuiala dumnealor.

Alte discuții în legătură

Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)
Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)