avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie

Buna ziua,
Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca intai sa imi fac buletin provizoriu si apoi pasaport. Asta ca sa nu fie probleme daca e vreun control si ma cauta in baza de date si vede ca sunt casatorita. Cei de la Primarie mi au spus ca nu cred ca baza de date sa se actualizeze asa repede. Eu biletul de avion il am cumparat pe numele de domnisoara si in plus, cine imi elibereaza mie asa repede un buletin provizoriu?
Sper sa gasesc rapid o solutie #-o#-o#-o
Multumesc anticipat. :love2:
Nu rezolvati cu actul.
Veti pleca cu ce acte aveti.
Si cu biletul de avion vor fi probleme daca apare alt nume...
Plecați cu pasaportul pe numele de fata.
Pentru informatii de interes public privind trecerea frontierei, documente necesare, incidente survenite in traficul transfrontalier, etc. puteti contacta Politia de Frontiera la nr. de telefon 021.9590.
Sper ca aveti pasaport ca sa puteti pleca cu el.
Buletinul provizoriu nu va e dat intr-o zi ca sa puteti face apoi pasaport simplu temporar care v-ar fi eliberat in cateva ore.
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Inca nu am pasaport,de asta am vrut sa vad ce optiuni am.

Alte discuții în legătură

Calatorie cu pasaportul pe numele vechi andreea.p andreea.p Buna ziua! Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Calatorie in europa, acte necesare Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua De curand trebuia sa-mi reinnoiesc buletinul, dar din cauza ca ai mei sunt plecati din tara iar casa mea este trecuta pe numele tatalui meu, n-am ... (vezi toată discuția)