avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

buna ziua:va rog sa-mi raspundenti la urmatoarea intrebare:am avut un proces in care sa cerut majorarea pensiei de intretire a ficei mele,dupa hotarare am facut recurs care mi-a fost respinsa.dupa aproximativ 2 luni primesc citatie de la tribunalul care mi-a respins recursul fara sa mai nimic ca sunt chemat in instanta ca apelant in proces cu fosta sotie in calitate de intimat. ma puteti lamuri ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: nell12324 , utilizator 06:42, 29 Iunie 2014
nu se incumeta nimeni sa dea un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major alexandra80 alexandra80 Buna seara.Am si eu o nelamurire legata de pensia alimentara.Sotul meu are o fiica de 18 ani.De la varsta de 6 ani pana la 18 ia platit o pensie de 500 de ... (vezi toată discuția)
Apel respins de tribunal- venituri luate in calcul pt pensie de intretinere biancapop biancapop Prietenul meu a fost dat in judecata de fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare, pentru faptul ca bani de hrana de care acesta beneficia in calitate de ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)