avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Denuntare firma asociata pentru evaziune fiscala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Denuntare firma asociata pentru evaziune fiscala

Buna seara ,
Intainte de toate as dori sa va prezint situatia mea.

In urma cu 4 ani firma mea s-a asociat cu o alta firma ce a inchiriat un spatiu comercial in incinta unui mall , calculele fiind urmatoarele: ei detin spatiu , noi avem domeniul de activitate si toate cele necesare desfasurarii activitatii.
In urma cu 2 ani , spatiul a fost impartit pe jumate . Noi ne-am continuat activitatea platind jumatate din chirie iar cealalta firma a exploatat un alt domeniu de activitate functionand ilegal ( fara autorizatii , fara a avea angajati cu forme legale si multe altele )
Dupa o perioada a fost sesizata sau s-a autosesizat o autoritate competenta si in urma unui control le-a fost inchis punctul de lucru si confiscate toate cele necesare desfasurarii activitatii. In momentul de fata procesul este inca pe rol dar ei iar au deschis si desfasoara aceeasi activitate acolo, activitate ce ne deranjeaza si in acelasi timp ne afecteaza din multe puncte de vedere chiar daca domeniile de activitate sunt diferite.
Mentionez ca ei activeaza in domeniul salilor de poker live.

Intrebare: Unde m-as putea adresa si ce as putea face pentru a-i fi suspendata activitatea ???

Alte discuții în legătură

Analiza de risc la securitatea fizica cata1569 cata1569 Buna ziua. Detin un contract de mandatar cu Loteria Romana intr-un spatiu mixt,spatiu comercial/locuinta si de curand am fost vizitat de politie si ... (vezi toată discuția)
Conditii deschidere sala jocuri de noroc Florentina_A Florentina_A Intrucat legislatia in domeniu in Romania se schimba extrem de des, iar timpul si lipsa fondurilor nu ne permit sa obtinem informatiile necesare, va rugam ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii a doua societati in acelasi "birou". cristicdr cristicdr [b]Buna seara, As avea si eu o intrebare cu privire la desfasurarea activitatii a doua societati ce activeaza in domeniul asigurarilor(asistenti ... (vezi toată discuția)