avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot lua legatura cu un procuror/judecator?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot lua legatura cu un procuror/judecator?

Detin date importante despre un hot de apartamente/magazine. A furat aproximativ 200 000 euro. Nu sunt sifon dar ma gandesc mereu la oamenii care au fost pradati. Poate au muncit ani intregi pt. respectiva suma de bani. Evident, nu vreau sa ma risc, sa fiu martor...dar... stiu date relevante gen a cheltuit la nightclubul de 5000 euro, sau i-a oferit unei fete minore un Iphone sa se culce el, bla bla bla... adica cam 20 de martori care pot afirma ca avea bani cu galeata. Cunosc exact de unde a furat, cum a actionat, si pe ce "fufe" si-a stricat banii. O fata a primit chiar ceva aur dintr-o casa.

Pot sa trimit simplu la parchet si sa zic in atentia procurorului POP? Va primi el sau respectiva scrisoare va fi distrusa fara a fi citita? va dati seama ca nu pot sa o trimit ca recomandata... am sa-mi iau o haine cu gluga si am s-o pun de la ceva oficiu postal...

o pun vinerea, sa ajunga pe luni ? sa o trimit catre germania si sa pun la expeditor adresa parchetul bucuresti, sectorul X ? camerele video am inteles ca inregistreaza maxim 2-3 zile?

Dupa cum am zis, nu sunt sifon dar ma gandesc mereu la respectivele victime. Cineva a ramas fara banii de apartament.. l-a vandut pt.ca vroia sa se muta in provincie la o casa...

stiu cine ii este procuror de caz pt. ca respectivul este cercetat pt. un furt de marfa de aproximativ 25 000 dintr-un magazin .... e in stare de libertate. E un pic nebun a mai fost inchis 8 ani pt. tentativa de omor asupra unui avocat...

Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
capricorn222, utilizator
Hm... asta presupune o scrisoare anonima... nu cred ca va fi luata in considerare.

Daca nu vreti sa va asumati raspunderea pana la capat... adica sa fiti si martor... atunci, la ce foloseste acest "bine " pe care vreti sa il faceti??????
Faceți un denunt, chiar și sub anonimat.Explicați că nu doriți să fiți implicat, că vă temeți.Nu cred că nu vor face nimic, sincer. Desigur, un denunț trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute de lege sub aspectul condițiilor de formă, a datelor pe care trebuie să le conțină.Când vor vedea că este vorba si despre minori, favoruri făcute în scop sexual, ar putea arunca un ochi prin ,,curtea,, celui dnunțat.Cel puțin veți avea coștiința că nu ați stat în pasvitate.
Apoi, chiar credeți că un astfel de furt, de proporții, după cum spuneți, nu este deja seseizat către poliție? Am îndoieli în această privință.Poate proprietarii nu au depus plângere? Slabe șanse, mai ales dacă au o avere licită.
Sunteti cumva din Iasi?


kakui a scris:

Sunteti cumva din Iasi?


Cine să fie din Iași?

mergeti lapolitie

Alte discuții în legătură

Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Responsabili pentru furt in magazin Viezurele33 Viezurele33 Buna seara! Recent m-am angajat la o firma ce vinde produse pentru sporturi de iarna (ski) ce au ca desfasurari 3 magazine in oras. Aproximativ acum o luna ... (vezi toată discuția)
Problema! raul_bonea raul_bonea Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie ... (vezi toată discuția)