Este normal ca sa mi se ceara in avans cheltuieli de judecata, luna trecuta mi-a bagat 300 lei, luna asta a mai adaugat 103,20 lei , chiar daca procesul nici nu a ajuns in instanta?
Legal ,pentru cheltuileli de judecata trebuie sa existe hotarare judecatoreasca definitiva
Daca in dosarul inaintat in instanta este o semnatura falsa a unui membru din comitetul de cenzorii ce se poate intampla ?
Sesizati oficial instanta de judecata care poate dispune verificari,eventual,inclusiv declinarea competentei de solutionare in favoarea parchetului
Daca eu achit restanta pana la termenul de judecata si procesul nu mai ajunge in instanta, mai trebuie sa platesc pe langa penalitatiile de intarziere ( destul de mari ) si cheltuieli de judecata
Actualmente cauza dv este pe rolul instantei de judecata
Cheltuielile de judecata sunt dispuse de instanta la cererea motivata a reclamantului asociatia de proprietari
Daca asociatia de proprietari a apelat la avocat,pentru redactare actiune si aparare interese,posibil ca instanta sa dispuna prin hotarare obligarea dv la plata cheltuielilor de judecata-onorariu avocat