avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara!
Mama a suportat toate cheltuielile pentru taxa de succesiune si actul cadastral al mostenirii de la bunici.Ea a primit 300 mp,iar fratele ei 300 si casa parinteasca.Acesta,desi a semnat inclusiv actul cum este delimitat terenului,este nu este de acord cu gardul pe care vrem sa il facem,drumul de acces primit,si vrea sa se foloseasca de un cotet de gaini al mamei,sa se lege de el mai exact,pentru a-si construi si el un altul,fara a i se permite acest lucru.Ce este de facut,pentru desi i-am tot explicat actele,nu vrea sa inceteze cu presiunile,a amenintat ca o sa dea foc la casa daca o sa facem gard conform actului cadastral si delimitarile acetuia.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impedicare luare in folosinta si ingradire teren cumparat ionscaunas ionscaunas Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa la tara cu terenul aferent de 1700 mp. Casa si terenul au fost cumparate de la cel ce imi este astazi vecin pe o ... (vezi toată discuția)
Succesiune - drept de superficie - delimitare suprafețe catalinapaciurea catalinapaciurea Bunic decedat in 1993, In 1995 bunica lasa, prin ctr de vanz-cump, parintilor mei, teren dobandit ca zester de la parinti. Pe teren exista cateva constructii ... (vezi toată discuția)
Act de donatie alberta33 alberta33 Buna ziua, Revin si apelez la ajutorul dvs celor din forum in speranta ca voi primi si de aceasta data raspunsurile mult dorite. In 1997 a decedat bunica mea, ... (vezi toată discuția)