avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO Avalizat
Discuție deschisă în Executare silită

BO Avalizat

Buna,
Pana in mai 2013 am fost administratorul unei firme. In oct 2012, am avut un BO avalizat de mine refuzat de banca. Din 2012 pana acum , am tot platit sume partiale din BO, eu personal, chiar daca nu am mai fost in firma. Debitorul mi-a spus ca daca nu ii platesc toata suma acum, va incepe executarea silita pe numele meu. Ca bunuri persoanale am un apartament luat cu Prima casa, girat la banca in 28 de ani si cam atat. Sunt si salariata.
Se poate ca dupa 2 ani de la refuzul BO sa inceapa executarea? In afara de poprire pe salar, are ce sa-mi faca?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema financiara, reesalonarea creditului. destinel destinel Buna ziua tuturor, va solicit sfatul intr-o problema financiara: Sunt asociat 50% cu drept de administrator intr-o societate ce desfasoara activitate de ... (vezi toată discuția)
De ce cere banca unei p.f.sa avalizeze un bo emis de o p.j.? gori macovei gori macovei Am luat mereu credite pe firma. Mereu bancile si-au luat masuri impotriva excrocilor. Nesimtindu-ma, nu m-a deranjat nici ca voiau BO in alb - si chiar ... (vezi toată discuția)
Bo la ordin avalizat woodart woodart Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru care va multumesc anticipat. Ma intereseaza sa stiu, daca mi-a fost emis un Bo la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)