avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere CNAS fara suma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere CNAS fara suma

Buna ziua,

Am primit in posta o decizie de impunere de la cnas [ link extern ]
Dar nu exista nimic in tabel. Pana acum mi-am platit tot ce am avut de platit

Sa fie o eroare de sistem si nu am nimic de plata ?
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 10:03, 2 Iulie 2014
DA.
sa nu fie o eroare de imprimare si totusi sa aveti ceva de plata... Nu cred ca v-a scos calculatorul intamplator. Mai bine mergeti si verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Pfa si fnuass alexi alexi Am o mare dilema: am primit ieri o notificare de la CNAS prin care mi se solicita sa depun niste documente: declaratia privind obligatiile de constituire si ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)