avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare procedura cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare procedura cerere de oferta

Buna ziua,
Autoritatea contractanta a solicitat prin caietul de sarcini ca un proiector sa fie echipat cu lampa, cleme si cutii de protectie, toate incluse in pretul proiectorului. In fundamentarea investitiei catre ordonatorul de credite s-au cerut bani pentru proiector nu si pentru cutii (acestea apar numai in caietul de sarcini). In urma primirii ofertelor (procedura de cerere de oferta off-line cu etapa de licitatie electronica) un ofertant din trei a dat valoare separata accesoriilor. I s-au cerut clarificari si ne-a raspuns ca le baga in pretul proiectorului. Am ajuns la licitatia electronica unde ofertantul de pe locul I are un pret mai mic de 80%, i se cer lamuriri si vine cu factura de la furnizorul extern unde cutiile apar ca au valoare de mijloc fix aprox. 3300 lei cu TVA. Am finalizat licitatia electronica, astept sa curga termenele sa semnez contractul. Sefa contabila vrea anularea procedurii deoarece spune ca ascundem un mijloc fix in alt mijloc fix, ca noi trebuia sa luam cutiile separat si sa facem o cerere de credite si pentru cutii. Eu consider ca aceste proiectoare, fiind foarte scumpe, aprox 30.000 lei nu puteam sa le achizitionam fara aceste cutii de protectie, si aceste cutii sunt un accesoriu al proiectorului.
Intrebare: Cum anulez procedura, cu toate ca eu nu consider ca ofertantii au vreo vina si ca pot face contestatii, deoarece ei ne-au dat ce am cerut noi.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Licitatie concesiune teren de la primarie dia_8 dia_8 Subiectul e urmatorul: S-a dat anuntul pentru licitatie, s-a intocmit caietul de sarcini, dar s-a GRESIT redeventa, trecandu-se o suma exagerat de mare (0,5 ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)