avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor inmormantare

Buna ziua,

Persoana decedata din familie a beneficiat de o pensie de handicap.Avea domiciului in Macin (apartinand de Tulcea). Singura persoana care ar putea sa solicite ajutorul de inmormantare este mama decedatei - pensionara, locuieste in Braila. Intrucat de la casa de pensii Tulcea mi s-a spus ca nu primesc ajutor persoanele care au avut pensie de handicap, intrebarea mea este:
poate sa solicite mama decedatei (pensionara) ajutorul de inmormantare la casa de pensii Braila pentru fiica decedata (pensionara)?

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru deces erickalina erickalina La decesul unui pensionar ce a beneficiat de pensie de handicap ( nevazator) se poate solicita acordarea ajutorului pentru deces? Daca da, unde se solicita? ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare mamymeu82 mamymeu82 mama mea a decedat in noiembrie 2010.era pensionata cu handicap grav.mi au spus ca ajutorul de inmormantare este ultima pensie .este adevarat???se poate cere ... (vezi toată discuția)