avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cazier judiciar - il pot obtine prin mandatar?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cazier judiciar - il pot obtine prin mandatar?

Buna ziua,
Am mai multe intrebari..

Am viza de flotant in Bucuresti si am nevoie de cazierul judiciar am vre-o sansa sa il scot de aici ?
Daca nu asi putea sa ii fac o procura fratelui meu sa il scoata pentru mine?

Multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 12 Mai 2009
Da, il puteti scoate din Bucuresti cazierul judiciar.
Eliberarea cazierului judiciar în regim normal se face la Sectiile 1 – 26 Politie, pentru persoanele nascute/ domiciliate/ cu resedinta valabila în mun. Bucuresti, dupa urmatorul program de lucru:
Luni: 15.30 – 19.00;
Miercuri: 12.30 – 15.30;
Vineri: 12.00 – 15.00.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar fara mutatie in bucuresti AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua, Am nevoie de cazierul judiciar eliberat cat mai curand, dar pt ca nu am viza de sedere in Bucuresti, Politia ma triite in provincie; exista vreo ... (vezi toată discuția)