avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare drogherie in farmacie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare drogherie in farmacie

Buna ziua!As dori sa stiu daca o societate comerciala avand activitate ca drogherie poate fi transformata in farmacie.As vrea sa stiu daca poate fi vanduta unei farmaciste cu licenta.
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 09:28, 12 Mai 2009
Drogheria poate fi transformata in farmacie in conditiile in care indepliniti toate conditiile stabilite prin lege ( spatiu adecvat, farmacista licentianta angajata cu carte de munca etc. ) precum si in conditiile in care obtineti toate avizele si aprobarile de la Ministerul sanatatii si Casa de Sanatate din judetul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)