avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM

buna.in leg cu la INM.acum imi sustin licenta la drept.ma pot inscrie pt examenul de admitere la INM in 2015?din ce trebuie sa ma pregatesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters325155 , utilizator 22:25, 15 Iulie 2014
Puteti sa va inscrieti pentru anul acesta... mai dureaza un an pana la admiterea din 2015. In legatura cu ce invatati, la INM se da examen scris din drept civil, drept penal, procedura civila si procedura penala. Materialele precum si alte surse de invatat le gasiti in discutiile de admitere la INM 2014 si 2015.
consider ca nu am timp suficient sa ma pot pregati si il voi sustine in 2015.
in legatura cu materialele sunt mai multe pareri cineva care stie concret din ce ma pot pregati daca ma poate ajuta.oricum multumesc
examenul scris consta doar in grile?
alina0701 a scris:

consider ca nu am timp suficient sa ma pot pregati si il voi sustine in 2015.
in legatura cu materialele sunt mai multe pareri cineva care stie concret din ce ma pot pregati daca ma poate ajuta.oricum multumesc

Concret, cititi topicul ,,Admitere INM 2014,, .Este mult mai bun decat orice ghid verbal sau nonverbal.Credeti-ma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)