avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la limita de varsta

buna ziua

as dori sa ma lamuriti sau cumm se calculeaza pensia la limita de varsta. Tatal meu implineste 59 ani in data de 10 octombrie 2014 si ar dori sa iasa la limita de varsta . Are 21 ani in campul muncii grupa II. Poate sa iasa la pensie la limita de varsta?:

multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
romantic_tgv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:50, 4 Iulie 2014
Mai are si alt stagiu de cotizare inafara de cei 21 de ani in grupa a II-a ?
nu mai are alt stagiu

multumesc pt raspuns
Cu acest stagiu,doar limita de varsta la 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie (ani si suma, estimativ) MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Nu am gasit pe cine sa intreb si incerc sa aflu de cateva luni bune, raspunsul. Tatal meu ar dori sa stie cat mai are pana poate sa iasa la ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta dan197 dan197 Buna ziua. ,Mama implineste pe 3 octombrie 2014 varsta de 60 de ani, si va avea atunci un stagiu de cotizare de 36 ani de munca si 5 ani de studii efectuate ... (vezi toată discuția)
Pensie pt d-nul ioan bodo gabriella bodo gabriella numele meu este Ioan, am 59 de ani impliniti anul acesta. Am 39 de ani vechime in campul muncii din care: 3 ani, 11 luni, 15 zile grupa 1; 10 ani, 1 luna si ... (vezi toată discuția)