avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare cerere de tratament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare cerere de tratament

sunt din Tg-Jiu, sotul lucreaza in Germania de la sfarsitul lui aprilie 2014 si mi-a trimis o CERERE DE TRATAMENT CA ANGAJAT SUPUS INTEGRAL IMPOZITARII PE VENIT asupra careia am unele nelamuriri:
- cine completeaza partea in germana?
- cine completeaza partea in romana?
- unde trebuie sa completez eu si unde sa semnez?
- trebuie completat ceva la locul de munca pe care il detin eu?
- unde trebuie depusa cererea in Tg-jiu

Alte discuții în legătură

Cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit conform art 1 alin 3 ,art 1a al legii privind impozitul pe venit sasliliana sasliliana Buna ziua ,sotul meu lucreaza in Germania cu contract de munca si am depus la Serviciul Fiscal Ineu o cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii ... (vezi toată discuția)
Cererea de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit geogea geogea Sotul meu are domiciliul in Bucuresti sector 4 si lucreaza in Germania ca angajat cu acte in regula. Patronul lui i-a dat aceasta CERERE DE TRATAMENT CA ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru eliberarea certificatului de rezidenþã fiscalã freepank freepank Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si sper ca dvs. ma puteti ajuta. Tatal meu a inceput sa lucreze incepand cu 21.07.2014 in Germania, platind impozitele ... (vezi toată discuția)