Sotul meu are domiciliul in Bucuresti sector 4 si lucreaza in Germania ca angajat cu acte in regula. Patronul lui i-a dat aceasta CERERE DE TRATAMENT CA ANGAJAT SUPUS INTEGRAL IMPOZITARII PE VENIT. Aceasta cerere sotul meu mi-a trimis-o sa o complectez la Administr. Financiara. La ANAF sect 4 nu au stiut cine comlecteaza acest formular, iar la Directia Generala a Finantelor Publice a Mun. Buc. la fel nu m-au ajutat cu nimic. Nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac! Va rog daca ma puteti ajuta. Cu multumiri.
Cererea a completati dvs.Cererea trebuie sa fie vizata de fiscul german.
Cererea o depuneti la Anaf sector 4.Pe baza cererii depuse vi se aproba reducerea impozitului platit in Germania si sotul v-a primi diferenta de impozit. [ link extern ]
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.