avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sef birou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sef birou

Care sunt formalitatile pe care ar trebui sa le intreprinda primaria pentru a putea desfasura concursul de ocupare (prin promovare) a postului de sef birou la sediul primariei si nu la prefectura sau ANFP?
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
Justitiarul711, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:59, 30 Iulie 2014
Primarul poate solicita ca examenul sa se desfasoare pe plan local sau resursele umane?
Pentru Sef Birou mai nou se poate organiza la Prefectură (din proprie experiență) dar poate depinde și de județ, cu un reprezentanți desemnați de ANFP, care vin de la București. Pe plan local nu cred că este posibil fiind vorba de funcție de conducere.
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Post de conducere si anfp abramburicaica abramburicaica Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere. Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei ... (vezi toată discuția)
Concurs sef serviciu la primarie de comuna patriciabibi patriciabibi am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind ... (vezi toată discuția)