avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masina din 2004 pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masina din 2004 pe firma

Buna ziua,

Am o masina din 2004 pe firma. As avea mai multe intrebari legate de ea:
1. In cazul in care firma fuzioneaza cu o alta trebuie platit timbru de mediu?
2. Daca doresc sa folosesc masina in interes personal dar nu mai sunt angajat si firma nu mai are alti angajati, sunt asociat in firma, cum pot sa procedez?
3. Pot sa o cumpar sau sa o trec pe numele meu (in contul unor datorii ale firmei catre asociat) si sa nu platesc timbru de mediu?

Alte discuții în legătură

Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)