Am carte de identitate cu domiciliul in Bucuresti,emisa de Politia SectorXXX, in decembrie 2013.In iunie 2014, am facut cerere de flotant in alta localitate, unde locuiesc cu sotia, in apartamentul acesteia. De aproape o luna , politia din aceasta localitate, nu-mi mai elibereaza cartea de identitate, deoarece , din baza lor de date, nu reiese ca am domiciliul stabil in Bucuresti.Ba mai mult, ma ameninta ca am prezentat acte false si ca sa nu plec din localitate pana nu termina ei cercetarile.Eu trebuia sa plec intr-o delegatie de la serviciu (in alta locatitate din tara) si nu mi se da nici un document care sa inlocuiasca cartea de identitate.Toate acestea se intampla , dupa cum a recunoscut si politistul de serviciu, ca nu au ei baza de date actualizata si pentru ca se misca incet.Ce trebuie sa fac?
Da ce domiciliu rezulta ca aveti din baza lor de date? Intrebati. Probabil ca nu ati inteles dvs. Deoarece se lucreaza la sistem sunt multe baze in tara care nu functioneaza si de aceea nu se pot face verificari sau elibera carti de identitate, nicidecum ca ati avea dvs. acte false.
Nimic nu se poate schimba fara a creea mici probleme. Asa e la noi.Mai aveti rabdare si totul se rezolva.