avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... degradarea locuintei din cauza apei pluviale dirijata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

degradarea locuintei din cauza apei pluviale dirijata dupa gardul vecinului

vecinul meu a construit un gard din bca de cca 2 ,5 m analtime la distanta de 40 cm de casa mea gardul fiind pe 1/2 din terenul meu direct sub streasina casei mele ,astfel ancat apa dupa casa cade pe gard .e..u vreau sa mi montez jgheaburi pt dirijarea apei la mine an curte ansa pe culoarul care s a format antre ziduri nu se poate lucra la amenajarea schelei deoarece nu a mers drept cu gardul si de la jumatate s a strimtat ajungand la capat cu cca 25 -30 cm .vecinul a montat jgheab de scurgere pe gard dirijat pe casa mea respectiv pe culoarul dintre pereti devenind acum un canal de colectare a apei.pretii casei deja au suferit o degradare dn cauza umezelii. si apei care ajunge la -10 15 cm pe culoar cand ploua.nu i se da voie unui muncitor sa s intre pe la vecin sa mi montez jgheaburi la casa.. intentia lui fiind sa mi distruga casa intentionat.am apelat la politie sa ma ajute . a fost invitat la politie ansa nu se prezinta.eu vreau sa si de monteze jgheaburile sau sa nu mai fie dirijate spre locuinta mea si sa pot sa montez gheaburile necesare,deoarece mi se deterioreaza casa gardul a fost construit fara autorizatie.ce pot sa fac? ma poate ajuta cineva an tara asta?nu vreau sa ajung an instanta deoarece nu am posibilitate si an timpul care ar dura procesul casa s ar putea surpa , casa fiind foarte veche.mai exista dreptate an tara asta sau banul vorbeste? vecinul are bani si ami spune ca n am nici o sansa. sunt disperata. daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare si dumnezeu acolo sus ar vedea dreptatea. va multumesc si ma rog sa .ma auda cineva.
Cel mai recent răspuns: catrinela123 , utilizator 14:01, 11 Iulie 2014
catrinela123 a scris:

vecinul meu a construit un gard din bca de cca 2 ,5 m analtime la distanta de 40 cm de casa mea gardul fiind pe 1/2 din terenul meu direct sub streasina casei mele ,astfel ancat apa dupa casa cade pe gard .e..u vreau sa mi montez jgheaburi pt dirijarea apei la mine an curte ansa pe culoarul care s a format antre ziduri nu se poate lucra la amenajarea schelei deoarece nu a mers drept cu gardul si de la jumatate s a strimtat ajungand la capat cu cca 25 -30 cm .vecinul a montat jgheab de scurgere pe gard dirijat pe casa mea respectiv pe culoarul dintre pereti devenind acum un canal de colectare a apei.pretii casei deja au suferit o degradare dn cauza umezelii. si apei care ajunge la -10 15 cm pe culoar cand ploua.nu i se da voie unui muncitor sa s intre pe la vecin sa mi montez jgheaburi la casa.. intentia lui fiind sa mi distruga casa intentionat.am apelat la politie sa ma ajute . a fost invitat la politie ansa nu se prezinta.eu vreau sa si de monteze jgheaburile sau sa nu mai fie dirijate spre locuinta mea si sa pot sa montez gheaburile necesare,deoarece mi se deterioreaza casa gardul a fost construit fara autorizatie.ce pot sa fac? ma poate ajuta cineva an tara asta?nu vreau sa ajung an instanta deoarece nu am posibilitate si an timpul care ar dura procesul casa s ar putea surpa , casa fiind foarte veche.mai exista dreptate an tara asta sau banul vorbeste? vecinul are bani si ami spune ca n am nici o sansa. sunt disperata. daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare si dumnezeu acolo sus ar vedea dreptatea. va multumesc si ma rog sa .ma auda cineva. pot face o plangere la procuratura?




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite de proprietate lucibest lucibest ma intereseaza sa stiu... Am construit o casa la 1 metru de limita de proprietate,fara geamuri spre parcela vecina...Am facut eu gardul din placi de ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
Construire gard cu temelie intre vecini catana aurora cristina catana aurora cristina La tara unde eu am act de proprietate si cadastru facut ,vecinul meu si-a construit un gard cu temelie care delimiteaza proprietatea mea de a lui , gard care ... (vezi toată discuția)