Buna ziua,
Sunt despartita de sotul meu de 5 ani. Avem o fetita de 12 ani, in anul 2005 a parasite domiciliul conjugal si a plecat de acasa s-a mutat cu chirie cu alta femei. Eu am ramas cu fetita mea pe atunci in varsta de 7 ani la parintii lui. Am crescut-o singura, eu m-am ocupat de tot. Socrii doar mi-au duso la scoala si au aduso eu fiind la munca. Sotul nu a contribuit cu nimic pt ea, nu i-a adus un creion. Dupa 5 ani si a adus aminte ca are familie. A venit sa ne impacam dupa 5 ani si sa ne mutam impreuna pt copil. Am refuzat fiindca nu lucreaza si are dosar penal a condus fara permis, a fost prins nu s-a prezentat la circa si s-a judecat in lipsa. Socrii daca au vazut ca nu accept au trimes fata in lipsa mea sa tea la el si pe mine m-au dat afara din casa. Nu ma lasa sa iau legatura cu copilul nu stiu nimic despre ea. Am anuntat Protectia copilului, circa de politie dar au spus ca nu pot sa intervina ca suntem casatoriti. Sa bag divort apoi vor incepe ei sa faca demersurile. In timpul casatoriei am facut un credit de nevoi personale pe numele meu.Doresc sa stiu daca se impart aceste credite si ce sa fac sa pot lua legatura cu fetita mea.
introduceti actiunea de divort si cereti pe calea ordonantei presedintiale stabilirea domiciliului copilului la dvs. Aveti conditii bune de locuit ?
In legatura cu creditele , puteti pretinde sa va dea din bani daca a fost o datorie comuna.
Minora poate veninsingura la dvs.
Ia vedeti poate rezolvati asa provizoriu.
Cu proces dureaza...
Erati la ei acasa cand v-au dat afara?
Politia va putea ajuta dar acum e tarzu.
Trebuia sa apelati pe loc la avocat imediat ce v-au dat afara din casa.
da eram acasa cand m-au dat afara din casa socrii, casa este a lor am anuntat politia si au zis ca ei intervin sa ma aduca la domiciliu dar ei o sa ma dea iar afara . Nu pot ei sa ii oblige sa ma tina in ap. sunt proprietari si fac ce vor. Pe fata nu o lasa sa plece i a schimbat si nr de tel sa nu mai vb cu mine.
am depus si copie dupa buletinul lui insa nu cred ca a semnat si el pe contract. Cum sa nu se imparta doar l-am facut impreuna ? Raman sa platesc eu singura?
Divort
biank1106
Buna seara. Am o intrebare legata de un eventual partaj in urma unui divort. Eu si sotul meu am cumparat o casa pe durata casniciei, casa care este ipotecata ... (vezi toată discuția)