avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu de baza pentru activitatea de audit
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu de baza pentru activitatea de audit

As dori sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de baza pentru un auditor public care desfăşoara activitate de audit incepand cu anul 2014. Precizez că in cadrul institutiei este singurul post,. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie 2014 BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca la institutiile publice sporul de vechime este inclus in salariul minim pe economie sau nu. In OG 103/2013 la Art.1. - ... (vezi toată discuția)
Ocupare post auditor intern in instituție publică Giorgiana123 Giorgiana123 Va rog sa imi spuneti modalitatea de ocupare a unui post de Auditor intern ( funcționar public) din cadrul unei instituții publice ( ordonator secundar de ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)