avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ocupare post Auditor intern in instituție publică
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ocupare post Auditor intern in instituție publică

Va rog sa imi spuneti modalitatea de ocupare a unui post de Auditor intern ( funcționar public) din cadrul unei instituții publice ( ordonator secundar de credite , subordonată Min Dezvoltării Regionale ) . Este suficient Avizul obținut de la Min Dezvoltării pe baza căruia se face numirea în funcția de auditor? Sau este nevoie de organizare concurs recrutare prin ANFP ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:51, 1 Septembrie 2021
Va rog, astept o îndrumare in acest sens . Multumesc
Buna! Ai participat la concursul in vederea obtinerii avizului pentru auditor public? As vrea si eu sa particip si voiam sa stiu cum se desfasoara?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
madalinasuditu, utilizator
Trebuie organizat concurs de recrutare, fiind vorba de o funcție publică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea avizului de auditor public intern stelyan 01 stelyan 01 Am fost admis pentru ocuparea functiei de auditor public intern. La inscrierea in concurs nu mi s-a soliciatat si avizul din cadrul compartimentului public ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)