avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raportare ulei uzat mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raportare ulei uzat mediu

pana la ce data se poate face raportarea semestriala pentru ulieuri uzate la anpm, fara a plati amenda pentru nedepunere la termen?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:23, 7 Iulie 2014
HG 235/2006 care reglementeaza domeniul uleiurilor uzate nu prevede un termen fix pentru depunerea declaratiilor ci doar ca se depun semestrial. Eu, de exemplu, le depun in lunile ianuarie respectiv iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model declaratie de conformitate nikitta_1972 nikitta_1972 In HGR nr. 1.022 /2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului apare un ... (vezi toată discuția)
Declaratie mediu mia_micu mia_micu Buna ziua . Am rugamintea sa ma ajutati in clarificarea unei probleme referitoare la plata contributiilor la fondul de mediu si intocmirea declaratiei privind ... (vezi toată discuția)
Raportare semestriala accidente de munca Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,sunt noua in domeniu,va rog spuneti-mi si mie cum se face raportarea semestriala a accidentelor in munca?Daca nu este nici un accident se mai face ... (vezi toată discuția)