avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie pentru suspendare autorizatie bar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie pentru suspendare autorizatie bar

Buna! Am si eu o nelamurire legata de autorizatiile care se dau cand se deschide un bar - asta deoarece de ceva timp mi s-a deschis in fata geamului un bar care cu siguranta nu are autorizatie, si nu ma deranjeaza asta foarte tare, dar ma deranjeaza ca il tin deschis pana tarziu si dau muzica tare.
Unde se face reclamatie in cadrul primariei pentru verificarea autorizatiei? Am facut reclamatie la politie.

Multumesc,
Andreea:)

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la parterul blocului in care locuiesc s-a deschis ... Felicia is Felicia is Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis un bar iar proprietarul e consilier la primaria din comuna. Am facut plangere la politie si ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor - bar OvidiuStreian OvidiuStreian Locuiesc la casa iar casa de langa a fost inchiriata si s-a deschis un bar de noapte. (cu un orar de la 10 - 3 dimineata). Binenteles fiind pereti lipiti unul ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)