avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract abonament internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract abonament internet

Buna ziua,

Se poate rezilia un contract incheiat pentru instalarea unui abonament internet la RCS-RDSinainte de a fi realizata instalarea propriu-zisa?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 23:59, 8 Iulie 2014
In functie de clauzele contractuale, acest lucru poate fi posibil sau nu. In consecinta, va rog studiati conditiile de reziliere, continute de contractul semnat de catre dvs. si compania respectiva.
DA ! Eu consider ca se poate . Aveti dreptul sa va razganditi. Eventual pot conta si clauzele pe care le-ati semnat cu firma in cauza. Probabil ca aveti un termen precizat in care trebuie realizata instalarea, astfel ca este imperios necesar a anunta atat telefonic cat si in scris faptul ca v-ati razgandit. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)