avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bani castigati online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bani castigati online

Buna ziua,

Daca joc jocuri online si la un momentdat castig o suma mare 10.000 de euro, suma fiind virtuala. Care sunt pasii pentru a putea incasa aceasta suma intr-un cont din tara fara a avea probleme cu statul?

Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 14:11, 8 Iulie 2014
orice castig este considerat venit si ca atare ori datorati, ori se impoziteaza cu 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Notificare privind depunerea declaratiei de venit kanai kanai Buna ziua, am primit o astfel de notificare de la ANAF acum aproximativ o saptamana, si nemaiavand de-a face cu fiscul, nu stiu cum sa abordez ... (vezi toată discuția)